srav

Politica de confidentialitate a datelor www.srav.ro

Www.srav.ro, denumita in ontinuare si “SRAV” respectă confidențialitatea utilizatorilor săi și se angajează pe deplin să le protejeze informațiile personale și să le folosească în mod corespunzător. Această politică descrie modul în care putem colecta și utiliza informațiile personale ,drepturile și opțiunile disponibile pentru vizitatorii și utilizatorii noștri cu privire la aceste informații.

Vă recomandăm cu insistență să citiți această politică și să vă asigurați că ați înțeles și sunteți de acord cu aceasta, înainte de a vă accesa sau de a folosi oricare dintre serviciile noastre. Dacă nu citiți, nu înțelegeți în totalitate și nu sunteți de acord cu această Politică de confidențialitate, trebuie să părăsiți imediat acest site web, aplicație sau serviciu și să evitați sau să întrerupeți utilizarea tuturor serviciilor noastre.

1. Consimțământul dvs. (vă rugăm să citiți cu atenție!)

Politica de confidențialitate Www.srav.ro descrie modul în care noi (www.srav.ro) pot colecta și utiliza informațiile referitoare la fiecare dintre vizitatorii noștri neînregistrați și utilizatorii înregistrați , în legătură cu accesul și utilizarea site-urilor www.srav.ro (inclusiv www.srav.ro și oricare dintre subdomeniile sale, "site-ul"), aplicații web , aplicații mobile ("Aplicații mobile") și servicii conexe.

 Această politică de confidențialitate constituie un contract juridic obligatoriu și executoriu între Www.srav.ro, Shopia.ro platforma pe care este cretat website-ul și dvs , astfel ca vă rugăm să citiți cu atenție acest lucru.

Puteți vizita și / sau utiliza Serviciile numai dacă sunteți pe deplin de acord cu această Politică de confidențialitate - și prin accesarea și / sau utilizarea oricăror Servicii, vă semnificați și confirmați consimțământul dvs. informat cu privire la această Politică de confidențialitate, inclusiv la colectarea și prelucrarea informațiile personale așa cum sunt definite și explicate mai jos.

Rețineți: nu sunteți obligat prin lege să ne furnizați informații. Prin prezenta, recunoașteți, garantați și sunteți de acord că orice informație pe care ne-o furnizați este pusa la dispozitie din proprie voință și consimțământ, în scopurile și utilizările descrise aici.

Această politică descrie practicile noastre de confidențialitate ,ce informații colectăm cu privire la vizitatorii și utilizatorii noștri, cum le colectăm, ce facem cu ele, modul în care le protejăm și drepturile dvs. privind informațiile dvs.

Prin accesarea sau folosirea oricăruia dintre serviciile noastre, vă declarați consimțământul față de această Politică de confidențialitate. Puteți utiliza serviciile noastre numai dacă sunteți de acord cu practicile descrise în această politică.

2. Ce informații colectăm?

2.1. Vizitator și informații despre utilizator

Colectăm două tipuri de informații privind vizitatorii și utilizatorii noștri:

1.Informațiile neidentificate și neidentificabile referitoare la un Vizitator sau la un Utilizator neidentificat, care pot fi puse la dispoziție sau colectate automat prin utilizarea Serviciilor ("Informații Non-Personale").

Astfel de informații non-personale nu ne permite să identificăm vizitatorul sau utilizatorul de la care au fost colectate date. Informațiile non-personale colectate de noi constau în principal din informații de utilizare tehnice și agregate, cum ar fi navigarea vizitatorilor și activitatea "fluxului de clicuri" în Servicii, scroll-uri.Informatiile colectate nu identifică vizibilitatea vizitatorului sau a dispozitivului folosit de vizitator ori sistemul de operare folosit, browser-ul de internet, rezoluția ecranului, setările de limbă și tastatură, furnizorul de servicii internet, pagini referinta sau pagina de pe care a prasit user-ul site-ul sau informatii privind dată / oră etc.

2. Informațiile identificabile individual, și anume informații care identifică o persoană sau care, cu eforturi rezonabile, pot determina identificarea unei persoane sau pot fi de natură privată sau sensibilă ("Informații personale"). Informațiile personale colectate de noi conțin în principal date de contact (de exemplu, adresa de e-mail sau numărul de telefon), detalii de facturare (nume, adresa fizică de facturare, metoda de plată și detaliile tranzacției), detalii privind sesiunea de navigare sau utilizare (adresa IP, Geo-locație și / sau identificator unic al dispozitivului), detalii privind conturile terțe conectate (cum ar fi adresa de e-mail sau numele de utilizator pentru un cont Google sau Facebook), documentele de identificare scanate care ne-au fost furnizate , corespondențe (inclusiv cele realizate prin sau încărcate în serviciile noastre) și orice alte informații personale furnizate de vizitatori și / sau

Utilizatori prin accesarea și / sau utilizarea Serviciilor . Pentru a evita orice dubiu, orice informație non-personală care este conectată sau legată de informații personale (de exemplu, pentru a îmbunătăți serviciile pe care le oferim) este considerată și tratată de noi ca informații personale, atâta timp cât există o astfel de conexiune sau legătura .

Deci colectăm două tipuri de informații: Informații personale (care ar putea fi folosite pentru a identifica în mod unic o persoană) și Informații non-personale (care nu sunt identificabile).

2.2. Informatii despre utilizatorii clientilor nostrii

De asemenea, putem colecta informații similare cu privire la vizitatorii și utilizatorii site-urilor sau serviciilor create Shopia.ro , informatii denumite in continuare “Utilizatorii clientilor nostri” numai pentru și în numele Clientilor(utilizatorilor) noștri (după cum este descris mai jos în secțiunea 6).

3. Cum colectăm astfel de informații?

Există două metode principale pe care le folosim:

Colectăm informații prin utilizarea de către dvs. a serviciilor. Cu alte cuvinte, atunci când vizitați sau utilizați serviciile noastre, inclusiv atunci când navigați pe site-ul web sau pe orice alt site Web si înregistrați un cont de utilizator, editați site-ul dvs. de utilizator și încărcați informații și conținut și descărcați și utilizați orice aplicații Shopia, suntem conștienți de faptul că orice persoană poate aduna, colecta și înregistra astfel de utilizări, sesiuni și informații aferente, fie în mod independent, fie cu ajutorul serviciilor terțe, după cum este detaliat în secțiunea 8 de mai jos, inclusiv prin utilizarea "cookie-urilor" "Și alte tehnologii de urmărire, după cum este detaliat în secțiunea 9 de mai jos.

Colectăm informațiile pe care ni le oferiți în mod voluntar. De exemplu, colectăm informațiile personale pe care ni le furnizați atunci când vă înregistrați la Serviciile noastre; când vă conectați la Serviciile noastre prin intermediul unor servicii terțe, cum ar fi Facebook sau Google; când plasați achiziții și / sau înregistrați nume de domenii; atunci când trimiteți sau încărcați astfel de informații personale în timp ce utilizați oricare dintre serviciile noastre; și / sau când ne contactați direct.

4. De ce colectăm astfel de informații?

Colectăm astfel de informații non-personale și personale în următoarele scopuri:

Furnizarea și operarea serviciilor:
Să dezvoltăm, să personalizăm și să îmbunătățim serviciile noastre, bazându-ne pe preferințele ,experiențele și dificultățile comune și personale ale vizitatorilor și utilizatorilor.
Să ofere utilizatorilor noștri asistență permanentă și asistență tehnică pentru clienți
Pentru a putea contacta Vizitatorii și Utilizatorii noștri cu anunțuri generale și personalizate și mesaje promoționale (după cum este detaliat în Secțiunea 10 de mai jos);
Să faciliteze, să sponsorizeze și să ofere anumite concursuri, evenimente și promoții, să determine eligibilitatea participanților, să monitorizeze performanța, să câștige contacte și să acorde premii și beneficii;
Să creeze date statistice agregate și alte informații non-personale agregate și / sau deduse, pe care noi le putem folosi a ne inbunatatii serviciile;

Pentru a spori capacitățile noastre de securitate a datelor și de prevenire a fraudei;
Pentru a respecta legile și reglementările aplicabile.

Deci colectăm și folosim informațiile pentru a oferi serviciile noastre și pentru a le face mai bune și mai sigure.

De asemenea, colectăm și folosim informațiile pentru a ne contacta vizitatorii, utilizatorii si pentru a respecta legile aplicabile pentru noi.

5. Unde ne păstrăm informațiile?

5.1.Informațiile personale ale vizitatorilor Www.srav.ro, și ale utilizatorilor site-urilor create de Shopia.ro pentru clientii nostrii, pot fi întreținute, procesate și stocate de către Shopia.ro și furnizorii autorizați din Romania, necesare pentru furnizarea corespunzătoare a Serviciilor noastre și / sau după cum este cerut de lege (după cum se explică mai jos).

Asociatia Societatea Romana de Anesteziologie Veterinara, Sediul Social: Strada G-ral Dimitrie Salmen, nr 18, Sector 2, Bucuresti, CIF: 44874703, are sediul în Romania, tara considerate de Comisia Europeană că oferă un nivel adecvat de protecție a informațiilor personale ale rezidenților din statele membre ale UE.

Firmele afiliate Asociatia Societatea Romana de Anesteziologie Veterinara și furnizorii de servicii care stochează sau prelucrează informațiile dvs. personale în numele www.srav.ro, se angajează să o păstreze protejată și securizată, în conformitate cu standardele pietei/industriei și chiar daca cerintele legal ear fi mai  permisive.

Www.srav.ro si Shopia.ro răspunde de prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le primește, în conformitate cu GDPR .www.srav.ro si Shopia.ro respectă principiile "Privacy Shield" pentru toate transferurile viitoare de date cu caracter personal din UE, inclusiv prevederile referitoare la transferul ulterior.

În anumite situații, www.srav.ro poate fi obligata să dezvăluie date cu caracter personal ca răspuns la solicitările legale ale autorităților publice, inclusiv pentru a respecta cerințele de securitate națională sau de aplicare a legii.

Dacă aveți o nelămurire privind confidențialitatea sau utilizarea datelor pentru care nu am răspuns satisfăcător, vă rugăm să ne contactați.

La cerere, Shopia vă va furniza informații despre faptul dacă deținem informațiile dvs. personale. Puteți să accesați, să corectați sau să solicitați ștergerea informațiilor dvs. personale, contactând-ne la confidentialitate@shopia.ro

Vom răspunde la solicitarea dvs. într-un interval de timp rezonabil.

5.2

Putem stoca și procesa informații personale care fac obiectul GDPR in Europa fie prin noi, fie prin intermediul afiliaților și furnizorilor de servicii.

Furnizorii Shopia de stocare a datelor se angajează să vă protejeze și să vă securizeze datele.

Printre altele, Shopia aderă la principiile UE și la principiile elvețiano-americane de protecție a confidențialității, pentru a proteja în continuare și pentru a spori confidențialitatea utilizatorilor noștri.

6. Informațiile utilizatorilor-clientilor nostrii

www.srav.ro poate colecta, stoca și procesa anumite informații non-personale și personale ale utilizatorilor-clientilor nostrii ("informații despre utilizatorii clientilor nostri"), numai în numele clientilor noștri și în direcția acestora. De exemplu, fiecare dintre clientii/utilizatorii noștri are posibilitatea de a importa contactele de poștă electronică de la servicii terțe, cum ar fi Gmail, sau de a colecta și gestiona în alt mod contacte prin intermediul site-ului Web al utilizatorilor. Astfel de contacte sunt apoi stocate de Www.srav.ro, în numele clientilor/utilizatorilor Shopia.

În aceste scopuri, Shopia va fi considerat un "procesor de date" și nu un "controlor" (deoarece ambii termeni sunt definiți în Directiva europeană privind protecția datelor) a acestor informații privind informatiile utilizatorilor clientilor/utilizatorilor ce opereaza site-uri, denumiti in continuare “utilizatorii-utilizatorilor”. Clientii/utilizatorii Shopia.ro care controlează și operează astfel de site-uri Web cu informatiile utilizatorilor lor, vor fi considerați drept "Controlorii" acestor Informații de tip”Informatiile utilizatorului – utilizatorului” și sunt responsabili pentru respectarea tuturor legilor și reglementărilor care se pot aplica colectării și controlului acestor informatii de tip utilizator-utilizator ( utilizator al clientului Shopia, cu site creat de Shopia), inclusiv toate legile privind confidențialitatea și protecția datelor.

Sunteți responsabil pentru securitatea, integritatea și utilizarea autorizată a informațiilor de tip utilizatorii-utilizatorului și pentru obținerea oricărui consimțământ și a permisiunii necesare pentru colectarea și utilizarea acestor informații.

Shopia.ro, nu poate oferi consultanță juridică Utilizatorilor sai sau utilizatorilor acestora, însă recomandăm tuturor utilizatorilor să publice și să mențină politici de confidențialitate clare și cuprinzătoare pe site-urile lor de utilizator, în conformitate cu legile și reglementările aplicabile și că toți utilizatorii –utilizatorilor citesc cu atenție aceste politici și asigurați-vă că sunt de acord cu ele.

Pentru mai multe informații despre modul în care pot fi tratate informatiile utilizatorilor –utilizatorului, de la Shopia.ro (care pot fi relevante pentru notificarea specifică pe care o furnizați și / sau consimțământul pe care îl obțineți de la utilizatorii dvs. de utilizatori), consultați secțiunile 7, 11 și 12 de mai jos.

Dacă sunteți vizitator, utilizator sau client al vreunuia dintre Utilizatorii noștri, vă rugăm să citiți următoarele:

Shopia.ro nu are o relație directă cu utilizatorii individuali ai utilizatorilor ale căror informații personale le procesează. Dacă sunteți vizitator, utilizator sau client al vreunui Utilizator al nostruși doriți să faceți orice solicitări sau întrebări cu privire la informațiile personale, vă rugăm să contactați direct acești utilizatori ai nostri. De exemplu, dacă doriți să accesați, să corectați, să modificați sau să ștergeți informațiile inexacte procesate de Shopia.ro în numele utilizatorilor săi, adresați-vă solicitării către utilizatorul relevant (care este "controlorul" acestor date).

Dacă vi se cere să eliminăm informațiile personale ale utilizatorilor vostrii, vom răspunde la această solicitare în termen de treizeci (30) de zile. Dacă nu se face solicitare de catre utilizatorul nostru, vom păstra informațiile personale ale utilizatorilor acestora pentru perioada stabilită în secțiunea 11 de mai jos.

Concluzie:

Shopia.ro poate colecta și procesa informații privind utilizatorii-utilizatorilor noștri. Facem acest lucru numai în numele utilizatorilor noștri și în direcția lor. Utilizatorii noștri sunt singurii responsabili pentru informațiile despre utilizatorii lor, inclusiv pentru legalitatea, securitatea și integritatea acestora.

Shopia.ro nu are nicio relație directă cu utilizatorii utilizatorilor săi. Dacă sunteți un utilizator de utilizator, vă rugăm să contactați direct acest utilizator.

7.Partajarea informațiilor personale cu terțe părți

Shopia poate să vă împărtășească informațiile personale cu terțe părți (sau să le permită în alt mod să le acceseze) numai în următoarele maniere și instanțe:

7.1. Servicii terță parte:

Shopia a colaborat cu un număr de furnizori de servicii selectați, ale căror servicii și soluții completează, facilitează și îmbunătățesc propriile noastre servicii. Acestea includ serviciile de găzduire și de colocare a serverului, rețelele de comunicații și de livrare a conținutului (CDN), serviciile de date și de securitate cibernetică, registrele de nume de domeniu, serviciile de detectare și prevenire a fraudei.

Astfel de servicii ale terților pot primi sau pot avea alt acces la informațiile personale ale vizitatorilor și utilizatorilor și / sau ale utilizatorilor de informații cu caracter personal, în întregime sau parțial - în funcție de fiecare dintre rolurile și scopurile lor specifice în facilitarea și îmbunătățind Serviciile și afacerile noastre și îl putem folosi numai în astfel de scopuri.

Rețineți că în timp ce serviciile noastre pot conține linkuri către alte site-uri sau servicii, nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale acestor site-uri sau servicii și vă încurajăm să fiți la curent când părăsiți serviciile noastre și citiți declarațiile de confidențialitate ale fiecărui site web și serviciul pe care îl vizitați. Această politică de confidențialitate nu se aplică site-urilor și serviciilor terțe legate de acestea.

Www.srav.ro își asumă răspunderea pentru datele personale pe care le primește în conformitate cu Protecția de confidențialitate și ulterior le poate transfera către o terță parte, așa cum este descris în Principiile Protecției Confidențialității. În special, Www.srav.ro rămâne responsabil și răspunzător în temeiul principiilor protecției confidențialității dacă agenții terți pe care îi angajează să proceseze datele personale în numele său o fac într-o manieră incompatibilă cu principiile, cu excepția cazului în care www.srav.ro dovedește că nu este responsabil pentru eveniment dând naștere unei daune.

Pentru a evita orice îndoială, www.srav.ro poate să vă împărtășească informațiile dvs. personale în alte moduri decât cele descrise mai sus, în baza aprobării dvs. explicite sau dacă suntem obligați din punct de vedere legal să facem acest lucru. Mai mult decât atât, www.srav.ro poate transfera, împărtăși, dezvălui sau utiliza în alt mod informații non-personale, la propria sa discreție și fără a fi necesară aprobarea ulterioară.

8. Utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii de urmărire

Www.srav.ro utilizează anumite tehnologii de monitorizare și urmărire cum ar fi cookie-urile. Aceste tehnologii sunt folosite pentru a menține, furniza și îmbunătăți serviciile noastre în mod continuu și pentru a oferi vizitatorilor noștri, utilizatorilor noștri și utilizatorilor utilizatorilor nostrii o experiență mai bună. De exemplu, datorită acestor tehnologii, suntem capabili să menținem și să urmărim preferințele vizitatorilor și ale utilizatorilor și sesiunile noastre autentificare, să ne asigurăm mai bine serviciile, să identificăm problemele tehnice, tendințele utilizatorilor și eficiența campaniilor,să monitorizăm și să îmbunătățim performanța generală a serviciilor noastre.

Rețineți că Serviciile terță parte care plasează cookie-uri sau utilizează alte tehnologii de urmărire prin intermediul serviciilor noastre pot avea propriile politici privind modul în care colectează și stochează informații. Astfel de practici nu sunt acoperite de politica noastră de confidențialitate și nu avem control asupra lor.

Cookie-uri:

Pentru ca aceasta tehnologie să funcționeze corect, trebuie să fi descărcat și stocat pe dispozitiv un fișier de date mic ("cookie"). În mod implicit, folosim mai multe cookie-uri persistente în scopul autentificării sesiunilor și utilizatorilor, securității, respectării preferințelor utilizatorului (de exemplu, în ceea ce privește limbajul și setările implicite), stabilitatea conexiunilor (de exemplu, pentru încărcarea materialelor media, , monitorizarea performanței serviciilor noastre și a campaniilor de marketing și, în general, furnizarea și îmbunătățirea serviciilor noastre.

Dacă doriți să ștergeți sau să blocați toate modulele cookie, consultați zona de ajutor și asistență din browserul dvs. de internet pentru instrucțiuni despre localizarea fișierului sau a directorului care stochează cookie-urile. Informațiile privind ștergerea sau controlul cookie-urilor sunt de asemenea disponibile pe diverse site-uri .

Rețineți că ștergerea cookie-urilor noastre sau dezactivarea cookie-urilor viitoare sau a tehnologiilor de urmărire vă pot împiedica să accesați anumite zone sau caracteristici ale Serviciilor noastre sau vă pot afecta negativ experiența utilizatorilor vostrii.

HTML5: Ne folosim de tehnologia HTML 5 pentru a informatii, in principal în scopuri publicitare. Diferitele browsere își pot oferi propriile instrumente de gestionare pentru eliminarea sau blocarea acestor tehnologii. Informații suplimentare despre gestionarea modulelor cookie sunt disponibile aici.(rețineți că acest site nu este furnizat de Shopia și, prin urmare, nu putem asigura acuratețea sau disponibilitatea acestuia).

Suplimentarea datelor de utilizator: Este posibil să primim informații despre dvs. din alte surse, inclusiv baze de date accesibile publicului sau terțe părți de la care am achiziționat date, și să combinăm aceste date cu informațiile pe care deja le avem despre dvs. Acest lucru ne ajută să actualizăm, să extindem și să analizăm înregistrările noastre, să identificăm noi clienți și să oferim produse și servicii care ar putea fi de interes pentru dvs. Dacă ne furnizați informații personale despre alte persoane sau dacă alții ne furnizează informațiile dvs., vom utiliza aceste informații doar pentru motivul pentru care ne-au fost furnizate.

9. Comunicări de la www.srav.ro

9.1. Mesaje promoționale:

Prin înscrierea la orice Servicii (inclusiv la oricare dintre buletinele de știri, bloguri, conturi de social media sau evenimente publice) și furnizarea adresei de e-mail catre Www.srav.ro sau a oricăror alte informații de contact (cum ar fi numărul dvs. de telefon sau mâna social media) sunteți de acord să primiți conținuturi promoționale, mesaje sau apeluri de la Www.srav.ro sau partenerii noștri (care acționează în numele Www.srav.ro sau Shopia) prin astfel de mijloace.

Prin urmare, Www.srav.ro are dreptul să vă apeleze sau să vă trimită conținuturi sau mesaje promoționale prin e-mail, SMS, mesaje text directe, apeluri de marketing și forme de comunicare similare. Dacă nu doriți să primiți astfel de mesaje promoționale sau apeluri, puteți notifica Www.srav.ro în orice moment sau urmați instrucțiunile de "dezabonare" sau STOP conținute în comunicările promoționale pe care le primiți.

9.2. Mesaje de service și de facturare:

Www.srav.ro vă poate contacta, de asemenea, cu informații importante cu privire la serviciile noastre sau la utilizarea acestora.

De exemplu, vă putem trimite un anunț (prin oricare dintre mijloacele disponibile pentru noi) dacă: un anumit serviciu este suspendat temporar pentru întreținere să vă trimită mementouri sau avertismente privind plățile viitoare sau cu întârziere pentru abonamentele curente sau viitoare transmiteți reclamații privind abuzul privind site-ul dvs. de utilizator; sau vă informează despre modificările materiale din Serviciile noastre. Nu veți putea renunța la primirea unor astfel de mesaje de serviciu și de facturare.

De asemenea, vă putem contacta cu mesaje și conținut legate de servicii și de facturare. Nu veți putea renunța la primirea unor astfel de mesaje.

10. Accesarea informațiilor dvs. personale

Dacă doriți să solicitați corectarea informațiilor personale pe care le-ați stocat dvs. (fie dvs., fie utilizatorii dvs.) sau doriți să solicitați o listă a informațiilor personale (dacă există, nu ezitați să ne trimiteți un e-mail la adresa confidentialitate@shopia.ro.

Rețineți că, de asemenea, puteți corecta, actualiza sau elimina anumite părți ale unor astfel de informații personale sau dezactivați complet Contul dvs. de utilizator, prin setările Contului dvs. de utilizator sau ale site-ului Web.

Vom răspunde solicitării dvs. într-un interval de timp rezonabil.

11. Reținerea datelor

Este posibil să păstrăm informațiile dvs. personale (precum și informațiile utilizatorilor d-voastra) atâta timp cât contul dvs. de utilizator este activ sau este necesar pentru a vă furniza serviciile noastre.

Este posibil să continuăm să păstrăm astfel de informații personale chiar și după dezactivarea contului dvs. de utilizator și / sau încetarea utilizării oricăror servicii specifice, în măsura în care este necesar pentru a ne conforma obligațiilor legale, pentru a rezolva disputele privind utilizatorii noștri sau utilizatorii utilizatorilor nostrii,pentru cazuri de frauda și abuz, sau scenarii ce pun în aplicare acordurile noastre și / sau protejează interesele noastre legitime.

12. Securitate

Www.srav.ro prin Shopia.ro a implementat măsuri de securitate menite să protejeze informațiile personale pe care le împărtășiți cu noi, inclusiv măsuri fizice, electronice și procedurale. Printre altele, oferim HTTPS acces securizat; transmiterea de informații de plată sensibile (cum ar fi un număr de card de credit) prin intermediul formularelor noastre de cumpărare desemnate este protejată de o conexiune criptată standard SSL / TLS; și ne menținem în mod regulat o certificare PCI DSS (standardul de securitate a datelor din industria acceptarii cardurilor la plata). De asemenea, monitorizăm periodic sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri și căutăm în mod regulat metode noi și servicii ale terților pentru a îmbunătăți în continuare securitatea serviciilor noastre și pentru a proteja confidențialitatea vizitatorilor și a utilizatorilor noștri.

Cu toate acestea - indiferent de măsurile și eforturile depuse de Www.srav.ro si Shopia.ro, nu putem și nu garantăm protecția și securitatea absolută a informațiilor dvs. personale, a informațiilor utilizatorilor-utilizatorilor nostrii sau a oricăror altor conținuturi pe care le încărcați, le publicați sau le împărțiți în alt mod cu SRAV sau oricine altcineva.

Prin urmare, vă încurajăm să stabiliți parole puternice pentru contul de utilizator și site-ul dvs. de utilizator și să evitați furnizarea oricărei informații sensibile, despre care considerați că divulgarea acestuia ar putea provoca vătămări substanțiale sau ireparabile. În plus, deoarece anumite zone ale serviciilor noastre sunt mai puțin sigure decât altele ,mail-ul și mesageria instantanee nu sunt recunoscute ca forme de comunicații sigure, vă solicităm și vă încurajăm să nu distribuiți informații personale în niciunul din aceste domenii sau prin oricare dintre aceste metode.

Dacă aveți întrebări legate de securitatea Serviciilor noastre, sunteți mai mult decât binevenit să ne contactați la confidentialitate@shopia.ro .

13. Conținut de utilizator

Serviciile noastre oferă bloguri , comunitati , forum-uri accesibile publicului. Fiți conștienți de faptul că orice informații pe care le furnizați în astfel de zone pot fi citite, colectate și utilizate de către alții care le accesează. Pentru a solicita eliminarea informațiilor dvs. personale din blogurile, comunitățile sau forumurile noastre, nu ezitați să ne contactați la: confidentialitate@shopia.ro . În unele cazuri, este posibil să nu putem elimina informațiile dvs. personale din astfel de zone. De exemplu, dacă utilizați o aplicație terță parte pentru a posta un comentariu (de exemplu, aplicația social plugin Facebook) în timp ce vă conectați la profilul dvs. asociat cu o astfel de terță parte, va trebui să vă conectați la o astfel de aplicație sau să contactați furnizorul acesteia dacă doriți să aveți eliminat informațiile personale pe care le-ați postat.

În orice caz, vă recomandăm să nu publicați nicio informație (sau să utilizați niciun mijloc de postare pentru a posta informații) pe care nu doriți să fiți public în aceste domenii.

Dacă încărcați orice Conținut al unui utilizator în contul dvs. de utilizator sau îl postați pe site-ul dvs. de utilizator și îl furnizați în orice alt mod ca parte a utilizării oricărui serviciu, faceți acest lucru pe propriul risc.

Nu putem controla acțiunile altor utilizatori sau membri ai publicului care pot accesa conținutul dvs. de utilizator și nu suntem responsabili pentru eludarea setărilor de confidențialitate sau a măsurilor de securitate pe care le-ați introdus pe site-ul dvs. de utilizator (inclusiv, de exemplu, parole protejate pe site-ul dvs. de utilizator). Înțelegeți și confirmați că, chiar și după eliminarea de către dvs. sau de catre noi noi, copii ale conținutului de utilizator pot rămâne vizibile în pagini cached și arhivate sau dacă orice terțe părți (inclusiv oricare dintre utilizatorii-utilizatorilor nostrii) au copiat sau stocat astfel de conținut . Din nou, vă recomandăm să nu încărcați sau să publicați nicio informație pe care nu doriți să o faceți public.

14. Termeni de utilizare, actualizări și interpretări

Utilizarea de către dvs. a oricăror servicii și a oricăror litigii care decurg din aceastea se supun acestei Politici de confidențialitate, precum și Termenilor și Condițiilor noastre de utilizare și tuturor prevederilor sale generale, inclusiv renunțarea la garanție, limitarea răspunderii și despăgubiri.

Politica de confidențialitate, interpretarea acesteia și orice reclamații și litigii legate de aceasta sunt guvernate, interpretate și aplicate în toate privințele numai și exclusiv în conformitate cu legile interne de fond ale Romaniei, fără respectarea conflictului de legi principii. Orice astfel de revendicări și litigii vor fi aduse și, prin aceasta, veți fi de acord cu decizia exclusivă a acestora de către o instanță competentă aflată în Romania.

Este posibil să actualizăm această politică de confidențialitate pentru a reflecta modificările aduse practicii noastre de colectare, utilizare și stocare a informațiilor. Dacă facem orice modificări pe care le considerăm importante (în singura noastră discreție de bună-credință), vă vom notifica (în cadrul metodelor de notificare Termeni și condiții) înainte de intrarea în vigoare a modificării. Vă încurajăm să examinați periodic această pagină pentru cele mai recente informații despre practicile noastre de confidențialitate. Cu excepția cazurilor și după cum se specifică altfel, cea mai recentă Politică de confidențialitate se aplică tuturor informațiilor pe care le avem despre dvs. și utilizatorii dvs., în ceea ce privește site-ul nostru, aplicațiile Shopia, aplicațiile mobile și alte servicii.

După cum se menționează în Termenii noștri de utilizare, renunțăm la toate garanțiile și nu suntem răspunzători pentru niciun fel de daune (sub rezerva legii aplicabile). Această politică va fi guvernată de legile Romaniei.

Orice litigiu dintre noi poate fi adus în fața instanțelor din Romania. Putem schimba această politică în orice moment. Vă vom notifica despre orice schimbări semnificative.

15. Contactați-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la confidentialitate@shopia.ro .

MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati
Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online. Poti sa iti schimbi oricand doresti setarile cookie-urilor, informatii legate de modul in care poti face acest lucru gasesti aici .